Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oscar Jonsson till Superettan - lånas ut från Djurgården men kan spela i båda klubbarna

Annons

Oscar Jonsson, målvakten från Vemdalen, lånas ut från Djurgården till IK Frej i Superettan. Oscar kommer att kunna spela för båda klubbarna under tiden som han lånas ut.

Djurgården inleder nya samarbeten för att ge spelarna i truppen mer speltid. Joseph Ceesay ansluter till IK Brage och Oscar Jonsson till IK Frej med kontrakt som gör att de samtidigt kan spela matcher för Djurgården under avtalstiden, förklarar Djurgårdens sportchef Bosse Andersson på klubbens hemsida.– Vi har satt ihop samarbetsavtal för två spelare som kommer att ha dubbel speltillhörighet. Det handlar om Joseph Ceesay som kommer att spela för Brage men som fortfarande är tillgänglig för spel med Djurgården. Liknande förutsättningar gäller även Oscar Jonsson som kommer att ha ett avtal med IK Frej för matchspel. Oscar kommer dock fortfarande ha sin bas hos oss på Kaknäs när det gäller träningarna och kör ett pass i veckan med Frej, berättar Andersson till dif.se.