Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han vann Årets sommarbild

Martin Björnwall, Östersund blev jublande glad då han fick beskedet att det var han och hans bild som vann Öps tävling Årets sommarbild 2017.

Annons

– Jättekul och överraskande, säger han lite blygt.

Martin Björnwall segrade med sin bild på frun då hon i somras tog ett dopp i Ullån. Priset för bilden blir en resa för två till Grekland. ÖP säger  - Grattis!

– Det är ju en fantastiskt vacker kvinna på bilden, det är min fru och det kan ju ha hjälpt till då juryn fattade sitt beslut, tillägger han raskt.

Martin som i vanliga fall sitter som verksamhetschef på Elevhälsan i Östersund tog med sin fru ut på fjället i somras, närmare bestämt till i Ullådalen. Dagen var solig och efterhand så blev det riktigt varmt.

Årets sommarbild 2017 tagen i Ullån i skiftet mellan juni och juli.

Han tror att bilden förmedlar någon form av jämtländsk fantastisk sommar.

– Det kan vara varmt här, och man kan bada och dessutom att det blev på ett sånt här fantastiskt ställe gjorde inte bilden sämre. Det är väl egentligen bara en fin jämtländsk sommarbild, förklarar han segern.

Bilden togs i skiftet juni - juli.

– Det var kallt i varenda fjällsjö, men i Ullån var det faktiskt varmt. Vi blev nästan chockade, säger Martin som nu tillsammans med sin fru kan planera för att förverkliga första-priset; en resa till Grekland.

Nu återstår "bara" att få ihop resan.

– Förhandlingar med chefen väntar, men det går nog bra, säger en nöjd Martin Björnwall.

Kameran lär åka med då också.

Ladda upp dina sommarbilder här

Veckans vinnare i Sommarbilden 2017: Saft, bad och Grekland

Veckans vinnare i Sommarbilden 2017: Blommor, sjöbad och karuselltur

Annons