Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Redaktionsrutan: Vad hinner man på en sommar?

Lite tidigt är det väl att bli nostalgisk över att sommaren snart tar slut. Det får vänta in i augusti när kvällarna blir kortare och vindarna lite kyligare. Själv brukar jag försöka passa på då att gå i fjällen, när myggplågan har lagt sig och lederna inte är lika vältrafikerade som nu i juli.

Men vad hinner man då? Ja, Tidningen Härjedalen hinner vi ge ut, det har du bevis på nu när du läser detta. Redaktionsrutan är ofta det sista som skrivs ner, när så gott som hela papperstidningen är fylld och väntar på att skickas iväg till tryck. Så när de här raderna har knattrats in, då är tidningen som regel klar.

Denna vecka bjuder TH på en klassisk mix av lokala nyheter, från flera av Härjedalens olika hörn. Flera grejer kanske du har läst redan på webben, men konstigt nog är det så att det känns lite mer på riktigt när man håller papperstidningen i sin hand. Det blir mer av en helhet, där man får en bättre och mer övergripande bild av vad som hänt och vad som är aktuellt, i vår lilla del av världen. Jag tror jag delar den känslan med flera av er läsare. Samt att man får annonserna samlade som bidrar till läsvärdet, det ska man inte glömma.

Vår webb är bra, där ska ni ha koll, och är ni prenumeranter så ingår hela paketet med webbsida, e-tidning, kunderbjudanden och tillgång till flera av våra systertidningar. Se till att ta del av det, läs om vad som händer i till exempel Mora, Östersund, eller Ljusdal. Kan vara bra att ha lite koll även på förorterna till Härjedalen.

Vi säger väl att det är långt kvar av sommaren, lika långt som över hjortronmyrarna där skörden verkar ha börjat. Gott om tid att hinna med allt möjligt somrigt, inte minst att läsa TH.

Ha en fin och solig vecka!

Mikael Andersson

chefredaktör och ansvarig utgivare

Tidningen Härjedalen