Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mittmedia storsatsar på ridsport – livesänder två dagar från Gävle Horse Festival i helgen

/
  • Mittmedia kommer att sända live från två tävlingsdagar under Gävle Horse Festival.
  • Leif Hall från arrangörsklubben Gävle Ryttarsällskap uppskattar Mittmedias livesändningar under Gävle Horse Festival.

I veckan avgörs den 32 upplagan av Gävle Horse Festival i Gävle.
Mittmedia satsar stort och sänder live både lördag och söndag.
– Det är jättekul att erbjuda en så proffsig sändning som det här kommer att bli från ett av Norrlands största ridsportevenemang, säger Henning Johannesson, nyhetschef för Mittmedia sport.

Annons

Här kan ni följa lördagens live-sändning

Här kan ni följa söndagens live-sändning

Gävle Horse Festival är en av de största ridsportstävlingarna i Norrland. Tävlingarna pågår under fyra dagar och innehåller klasser från 110 centimeter till 145 centimeter och två omgångar av elitallsvenskan.

Lördagen den 16 april och söndagen den 17 april sänder vi direkt från tävlingarna i Gävle och får dessutom besök i studion av tävlingsledare, överdomare och ryttare.

– Det är jättekul att erbjuda en så proffsig sändning som det här kommer att bli från ett av Norrlands största ridsportevenemang. Hästsport är jättestort, och vi har redan märkt vilket engagemang vårt ökade fokus på sporten har gett, säger Henning Johannesson, nyhetschef för Mittmedia sport.

– Vi tycker det är fantastiskt roligt. Jag vet själv att man gärna vill följa tävlingar via en webbsändning om man inte kan vara på plats på tävlingen, säger Leif Hall från arrangörsklubben Gävle Ryttarsällskap.

Sändningen startar preliminärt runt klockan 13 på lördagen och kommer att pågå under flera timmar. På söndagen börjar sändningen runt klockan 10.30 och under de två dagarna kommer vi att sända flera klasser, däribland lördagens omgång av elitallsvenskan.

Annons