Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Singelolycka på E45an utanför Ytterhogdal - två förda till sjukhus med ambulanshelikopter

Vid 07-tiden larmades det om en singelolycka med personbil på E45an mellan Ytterhogdal och Rätansbyn. I bilen befann det sig två vuxna och två barn. Alla var ute ur fordonet när Räddningstjänsten kom fram till platsen. En vuxen och ett barn är förda till sjukhus med ambulanshelikopter.

Annons

- Skadeläget är okänt än så länge, säger Sven-Erik Svensson vid Räddningstjänsten Jämtland. Vi har en styrka från Ytterhogdal på plats. En vuxen och ett barn är förda till sjukhus med ambulanshelikopter, och ett barn och en vuxen är förda till sjukhus med ambulans.

Fordonet ska ha voltat och ligga på sidan.

Enligt trafikverket är vägen avstängd under räddningsarbetet och det kommer vara mycket stor påverkan på trafiken fram till 09.30.

Uppdatering 09.35: Bärgning av fordon inväntas fortfarande på platsen, framkomligheten begränsad.

Uppdatering 12.35: Ett av barnen har medelsvåra skador och vårdas på Östersunds sjukhus men mår efter omständigheterna bra.