Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larsson hade inte marginalerna med sig i JVM

Hedes Linn Larsson hade lite kant ut under tävlingarna i junior-VM. Linn visade dock att hon har kapacitet för att finnas med i toppen även om det som bäst blev en 17:e plats.

Annons

Linn Larsson hade inte marginalerna riktigt på sin sida i JVM men hon visade att hon kan kriga i den absoluta världstoppen.

JVM-veckan inleddes för Linns del med ett distanslopp där hon fanns med bland topp tio efter halva loppet då skotten satt perfekt. En bom i varje av de två stående serierna gjorde dock att han halkade ner till 19:e plats

I sprintloppet låg Linn Larsson också bra med efter den liggande skjutningen men två bom i stående gjorde att hon dalade ner till 29:e plats i den tuffa konkurrensen. I den efterföljande jaktstarten körde sedan Linn upp sig till 17:e plats totalt, även nu med två straffrundor efteren bom i varje stående serie. Skulle tiden brytas ut enbart för jaktstartsloppet så hade det räckt till en placering topp tio.

Linn Larsson var under samtliga individuella lopp bäst av svenskorna i den äldre juniorklassen och fick köra avslutningssträckan på stafetten. Här nådde Sverige en tolfteplats och för Linns del blev det fullt skytte efter två extraskott i stående.

Annons