Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Distrikt SPF Härjedalen

Annons

Distrikt SPF Härjedalen hade sitt årsmöte den 6 april i Mosippan, Folkets hus i Sveg.

Till ordförande valdes Märit Eriksdotter, kassör Birgitta Engman, styrelseledamöter för kommande år är Gunvor Jansson, Ytterberg, Ingrid Sybrink, Lillhärdal, Börje Fjellner, Glissjöberg, Alvar Grindborg,Ytterhogdal. Torbjörn Lundberg, Ytterhogdal, invaldes som ny ledamot i styrelsen.

Mötet inleddes med musik av Katarina och Börje Olpers som underhöll under årsmötet.

En tyst minut, diktläsning av Rolf Emanuelsson och musik av Olpers genomfördes för att hedra de medlemmar som inte finns med oss längre.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året. Sedvanliga val gjordes och kontaktpersoner blev: för trafikfrågor Jan Erik Larsson, IT-frågor Tore Nordberg, studieansvarig Karin Fabricius och hörselfrågor Viola Halvarsson. Till att representera SPF i HRPF (Härjedalens råd för pensionärer och funktionshindrade) valdes Rolf Emanuelsson, ordinarie och Gunvor Jansson, ersättare.

Under året som gått har olika aktiviteter genomförts. Speciellt intresse har det varit för mässan i november 2013 med föreläsare och visningar. Cirka 200 personer besökte mässan. En uppföljning av denna planeras efter sommaren 2014 där vi kommer att testa och prova de produkter som vi fick demonstrerade. Håll ögonen på kommande annonseringar.

Mötet avslutades med mat och kaffe med underhållning av Olpers.

Ordförande Märit Eriksdotter avtackade Rolf Emanuelsson med blommor för sitt stora engagemang inom SPF och mentorskap under de år som han varit vice ordförande, sedan hon blev ordförande. "Värdefullt att få en bra introduktion i ett nytt uppdrag", tyckte Märit.

Mer läsning

Annons