Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterhogdal förlorade mot tabelljumbo

Ytterhogdals IK åkte på en rejäl baksmälla efter succématchen i Svenska cupen mot Syrianska. När det åter vankades division tre-spel i lördags förlorade laget mot tabelljumbon Strand med 3-0 på bortaplan.

Annons

Lika väl som det låg i luften att YIK skulle skrälla i cupen, lika stor kändes risken för ett bakslag mot Strand. Tränaren Brian Wake påpekade detta redan efter vinsten mot Syrianska och han hoppades på att få fart på sitt manskap i seriespelet.

– Vi kom inte upp i normal standart, så är det bara. Även om alla var medvetna om det skulle bli en svår match så fanns inte riktigt samma inställning efter onsdagens urladdning, berättar Magnus Elmqvist.

Strand fick dessutom ett tidigt mål i matchen och det gav hälsingarna ökat mod. Resten av halvleken var en chansfattig historia.

Ytterhogdal försökte sätta press och vända matchen. Stundtals var laget lite på gång men det var en sådan dag som ingenting ville sig. I stället gör Strand ytterligare två mål under matchens sista tio minuter.

– Det finns inte så mycket mer att säga, det är bara att ta nya tag, påpekar Elmqvist.

Det ville sig inte för Ytterhogdal när det åter var seriespel i lördags. Bilden är från lagets bragdmatch mot Syrianska i cupen.

Annons