Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterhogdal kunde inte spräcka nollan

I en välspelad match lyckades inte Ytterhogdal få hål på ett försvarsstarkt IFK Mora på bortaplan. 0-0 slutade matchen och tabellen är nu ytterst jämn kring kvalplatsen uppåt i seriesystemet.

Annons

– Vi gjorde en bra match. Grabbarna rullade boll bra men skapade tyvärr inte de där riktigt heta målchanserna. Mora var riktigt bra och framförallt var deras mittförsvar stabilt, berömmer Magnus Elmqvist.

Båda lagen är med i striden kring andraplatsen i serien, den så viktiga placeringen som ger kvalspel till division två. Att det blev oavgjort var inte riktigt bra för något av lagen men det var ingen katastrof heller.

– Ska vi kvala så är det full pott som gäller i de två sista seriematcherna, men det är inte helt säkert att det räcker heller, säger Magnus Elmqvist.

– Nu är det inte matchen mot Mora som vi kommer att gräma oss över om vi missar kval, här kunde vi inte göra bättre men det finns ju några andra, båda matcherna mot Dala Järna, förlusten mot Strand och kanske tappet mot Bollnäs i slutminuterna som kommer att svida, säger Magnus Elmqvist.

Ytterhogdal spelade 0-0 mot toppkonkurrenten IFK Mora på bortaplan i helgen.

Annons