Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mittmedia storsatsar på speedway med livesända matcher och veckomagasin – här allt du behöver veta

På tisdag är dagen kommen för speedwayfansen.
Då inleds elitserien och med den Mittmedias stora satsning på speedway – med bland annat 14 livesända matcher.
– Förutom 14 livesända matcher på Mittmedias sajter kommer användarna kunna ta del av omgångens hetaste klipp, veckomagasin och höjdpunkter efter varje omgång, säger Carl Juborg, projektledare för satsningen.

Annons

► (+) 8 maj klockan 18.40: Se Vetlanda–Masarna i Elitserien i Speedway här

På tisdag är det dags för att gasa igång årets säsong av Elitserien i speedway.

Inför årets säsong har Mittmedia säkrat sändningsrättigheterna till 14 matcher från årets serie vilket också innebär en storsatsning på speedway.

Under varje vecka kommer vi att sända matcher live från arenorna där våra lokala lag håller till. Du som är kund på ett av Mittmedias nyhetspaket kommer att kunna se matcher varje vecka på din nyhetssajt. Livesändningarna med Mittmedia-lagen Masarna hittar du på DT.se, dalademokraten.se och avestatidning.com. Hos norrteljetidning.se kan du se matcherna med Rospiggarna och på NA.se - Indianerna Speedway.

Första matchen som livesänds i storsatsningen är premiärmatchen mellan Vetlanda och Masarna på tisdag, direkt från Vetlanda motorstadion.

– Vi ser varje dag hur otroligt uppskattad vår satsning på livesänd sport är av våra användare. Därför jobbar vi hela tiden med att hitta nya samarbeten, för att kunna erbjuda ännu starkare rättigheter än vi har i dag, säger Mattias Wallström, som är ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Men det kommer att finnas mer än bara livesända matcher.

Varje fredagskväll får du även senaste nytt om klubbarna och den gångna elitserieomgången i Studio Speedway - Mittmedias veckomagasin.

- Det är få förunnat att vara en del av den här satsningen. Förutom 14 livesända matcher på Mittmedias sajter kommer användarna kunna ta del av omgångens hetaste klipp, veckomagasin och höjdpunkter efter varje omgång, säger Carl Juborg, projektledare för satsningen.

För att kunna se de livesända matcherna, studiomagasinet och de hetaste klippen från varje omgång krävs det att du är kund hos någon av Mittmedias sajter.

Inte kund?

Första månaden med Plus kostar bara en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Med Plus får du tillgång till allt innehåll på närmare 40 sajter och appar som ingår i Mittmedias utbud. Du har bland mycket annat tillgång till våra stora sportsatsningar; Elitettan och Norrettan i fotboll sänds på våra lokala sajter och Bandypuls och Hockeypuls finns både som sajter och appar – och Elitserien i speedway.

Bli Pluskund genom att klicka här! I samband med köpet skapar du även inloggningsuppgifter till ditt konto som du sedan använder för att logga in på matcherna, som dyker upp i god tid på berörd sajts sportsida.

Redan kund?

Är du redan kund på något av våra nyhetspaket behöver du inte köpa Plus för att se Elitserien i speedway, det ingår i din prenumeration.

Genom att logga in får du tillgång till alla de matcher vi livesänder samt alla Plusmärkta artiklar på våra sajter.

Har du frågor om sändningarna kan du ringa vårt kundcenter på 010-709 70 05.

Hela listan – alla matcher Mittmedia livesänder:

Omgång 1, 8 maj: Vetlanda-Masarna

Omgång 2, 15 maj: Rospiggarna-Vetlanda

Omgång 3, 22 maj: Lejonen-Indianerna

Omgång 4, 29 maj: Masarna-Lejonen

Omgång 5, 12 juni: Indianerna-Rospiggarna

Omgång 6, 19 juni: Masarna-Dackarna

Omgång 7, 3 juli: Masarna-Rospiggarna

Omgång 8, 10 juli: Vetlanda-Indianerna

Omgång 9, 17 juli: Smederna-Rospiggarna

Omgång 10, 18 juli: Masarna-Indianerna

Omgång 11, 31 juli: Västervik-Rospiggarna

Omgång 12, 7 augusti: Indianerna-Lejonen

Omgång 13, 14 augusti: Västervik-Masarna

Omgång 14, 21 augusti: Rospiggarna-Lejonen

Slutspelet: Två kvartsfinaler, två semifinaler och båda SM-finalerna.

Annons