Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storsuccé för Travsurr – nytt tittarrekord under jackpotthelgen: “Vår expert vet vad han snackar om"

Brukar du tippa V75? Då är det läge att titta på Travsurr innan du lägger nästa system.
Just nu tar fler än någonsin del av experten Bosse Eklöfs bästa tips i vårt populära program.
– Han har prickat rätt flera gånger inom loppet av bara några veckor, säger Sanna Svanebo som ledde det senaste succéprogrammet.

Varje torsdag publiceras ett nytt avsnitt av Travsurr på Mittmedias alla sajter. I programmet hjälper travexperten Bosse Eklöf tittarna att hitta de bästa spikarna och skrällarna inför helgens V75.

De senaste veckorna har han haft sju rätt tre gånger om – och det har ökat det redan stora intresset markant.

I helgen, när det var stor jackpott på V75, slogs nya rekord med högre tittarsiffror än någonsin för Travsurr.

– Jag tror att jackpotten på 120 miljoner ökade visningarna, men framför allt är det vår travexpert Bosse Eklöf som har prickat rätt flera gånger inom loppet av bara några veckor. Han är ett välkänt namn som många inom travpubliken känner och han vet vad han snackar om, säger Mittmedias Sanna Svanebo, en av sportreportrarna som regelbundet gör programmet tillsammans med Eklöf.

Du som inte har sett det tidigare men tycker om att tippa trav kommer med största sannolikhet att gilla det du ser.

Varje vecka delar Bosse Eklöf med sig av sitt bästa systemförslag och resonerar kring förutsättningarna inför kommande lopp.

– Det är lättsamt att hänga med och tittarna får bra tips inför V75. Sen finns det få travprogram i dag, det tror jag också är en bidragande effekt. Vi är en av få aktörer som kan erbjuda det här upplägget, säger Sanna Svanebo.

Nästa avsnitt, inför helgens norsksvenska V75-omgång på Bjerke travbana i Oslo, publiceras på torsdag. Håll utkik på våra sajter!

Vad vill du som tittare se mer av i Travsurr? Är det något du saknar eller har du nya idéer? Hör gärna av dig till oss genom att mejla sportredaktionen.

Aldrig sett Travsurr förut?

För att kunna se programmet behöver du ha ett konto hos oss och vara inloggad på sajten. Du som är prenumerant på papperstidningen, e-tidning eller har ett Plus-konto på någon av våra sajter har tillgång till allt material. För att hitta till Travsurr kan du använda dig av länken som följer, men byt ut sajtnamnet till just din sajt! Exempel: www.st.nu/taggat/travsurr. Vill du ha hjälp med att logga in kan du ringa vår kundtjänst på 010-709 70 00.