Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för TH:s e-tidning – ökar med 31 procent: "De som börjar upptäcker snabbt fördelarna"

Tidningen Härjedalen fortsätter att locka e-tidningsläsare.
Det senaste året har antalet användare ökat med hela 31 procent.
– De som börjar läsa e-tidningen upptäcker snabbt fördelarna, säger Hans Lindeberg, ansvarig utgivare för TH.

Annons

Ständig tillgänglighet, bekant format och smidig att ta med både på semestern och i jobbet. E-tidningens fördelar uppskattas av allt fler och det gäller inte minst härjedalingarna.

Det senaste året har TH:s e-tidningsanvändare ökat med hela 31 procent och framför allt är det e-tidningsappen som lockar till läsning.

– Det är inte så konstigt att många inbitna tidningsläsare upptäcker fördelarna med e-tidningen. Det är digitala lokala nyheter förpackade i ett klassiskt tidningsformat och nu har vi också förbättrat e-tidningen i en rad avseenden. Med de nya funktionerna kan du bland annat klicka upp artiklarna i ett ännu läsvänligare format, få nyheterna upplästa och skriva ut eller dela artiklar på sociala medier, säger Hans Lindeberg som är ansvarig utgivare för Tidningen Härjedalen.

Här ser du alla förbättrade funktioner i TH:s nya e-tidning!

E-tidningens tillgänglighet och fördelar har den senaste tiden aktualiserats för de TH-prenumeranter som är bosatta utanför Jämtlands och Västernorrlands län.

På grund av nya arbetsrutiner vid postterminalen i Sundsvall har dessa kunder fått vänta extra länge på att få Tidningen Härjedalen hem till brevlådan. Tidningar som tidigare delats ut på fredagar har i vissa fall inte delats ut förrän efter helgen.

- Det är förändringar som trätt i kraft nu under senare delen av hösten och som tyvärr står utanför vår kontroll. Det vi vet är att drygt 1000 kunder drabbats av förseningar på grund av den här senarelagda postdistributionen, säger Hans Lindeberg.

Vad gör ni för att åtgärda problemen?

– Vi lägger ingen skuld på Postnord utan fokuserar istället på vad vi kan göra själva. Det är bara att hantera den uppkomna situationen och försöka hitta lösningar. Det arbetet pågår redan, säger Hans Lindeberg.

– Ambitionen är att alla prenumeranter ska få tidningen samma vecka och för att nå dit måste vi troligtvis se över hela produktionskedjan. Det är inget vi kan förändra i en handvändning utan i så fall något som träda i kraft i början på nästa år.

Hans Lindeberg fortsätter:

– Vi beklagar såklart situationen för de kunder som drabbats av förseningarna. Men jag vill samtidigt uppmana alla läsare som inte testat e-tidningen att göra det. Den ingår i prenumerationen, det är en digital kopia av papperstidningen och med den behöver du aldrig vänta på TH, oavsett vad du bor.