Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bäst i Sverige på hamburgare - Micke Tuncer i Sveg beskrivs som ett "föredöme"

Hans hamburgerrestaurang i Sveg beskrivs som en "förebild" och "inspiration" för andra franchiseföretagare i samma kedja. Nu har hans arbete gett honom utmärkelsen årets Sibylling 2016.
På måndagen uppvaktades Micke Tuncer av Svegs företags- och utvecklingsförening, SFU.

Annons

SFU:s ordförande Arne Duberg och styrelsemedlem Sebastian Lindström räckte idag över blommor till Mikael Tuncer.

"Han gör ett fantastisk bidrag för näringslivet i Svegsbygden och Härjedalen", det skriver SFU:s ordförande i ett pressmeddelande.

Micke Tuncer här nyligen blivit utsedd till årets Sibylling 2016 i den riksomfattande hamburgerkedjans årliga gala. En utmärkelse han fått bland annat för att han, enligt motiveringen, är en "förebild" och en "inspiration" för andra franchiseföretagare inom kedjan.

- Det är fantastiskt roligt att få denna utmärkelse och det är ett skönt kvitto på att de investeringar och satsningar som vi gjort har varit rätt. Jag vill tacka min familj och mina fantastiska medarbetare, men också mina kollegor i Sibyllakedjan som hela tiden stöttar och peppar för att alla ska utvecklas och lyckas. Utan dem hade vi inte varit där vi är idag, säger Micke Tuncer.

Restaurangen i Sveg har byggts ut och ökat omsättningen med 30 procent på de senaste tre åren. Målet är att nå tio miljer i omsättning på ett år, ett mål som nås snart enligt Micke Tuncer. Restaurangen i Sveg har rekordet inom kedjan för störst försäljning per timme, mycket tack vare turisttrafiken genom orten.

Vid flera tillfällen har man sålt för närmare 20 000 kronor på en enda timme i samband med sport- och påsklovstrafiken.

Enligt Sibyllakedjans VD Joakim Carlsson är restaurangen i Sveg väl värd priset och Micke Tuncer beskriver han som "ett föredöme för Sibyllakedjan" som "visar vägen genom handling".

Annons