Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chatarina i topp på V75-tips

Chatarina Hansson, Sveg, är en hejare på att tippa V75. I pågående VM i V75-tips ligger hon just nu trea, med samma antal rätt som ledaren.

Annons

Just nu tävlas det för fullt runt om i landet i att tippa på travande hästar. VM i V75 heter den prestigefyllda tävlingen som toppas av Chatarina Hansson från Sveg på 13 rätt. Ledningen delar hon tillsammans med tre andra tippare.

– Enligt reglerna så ligger jag trea, de går på de odds man haft som högst på en spik, berättar Chatarina som är nöjd med utfallet i de första omgångarna.

– Man måste ha en hel del tur också för att hitta rätt, säger hon.

Någon stortippare är inte Chatarina, ofta så spelar hon inte själv utan köper färdiga system som knåpas ihop i spelbutiken.

– Det har varit lönsamt också några gånger. För något år sedan fick jag 24 000 tillbaka på en hundring, då hade jag också lite flyt för gubben hade redan en andel och erbjöd mig hälften så jag inte skulle behöva åka fram på affären. Men jag ville ha en egen andel och då vann vi båda två, berättar Chatarina Hansson som fått lite rykte om att vara turgumma.

Tävlingen går till så att spelarna ska lämna ett system på exakt 192 rader i sex veckor. Omkring 30 000 är med och tippar.

– Det är ju bara en hundring i veckan och nu tippar jag själv i stället för att köpa en färdig andel, det är ju lite intressant att hålla på att läsa in sig också, säger Chatarina som inte är någon totalnovis på tippandet utan för två år sedan när samma tävling arrangerades blev hon topp 100 totalt och bäst i Sveg.

– Sen är gubben med också, det är ju lite kul att sitta och jämföra raderna på lördagarna, berättar Chatarina Hansson som just nu har ett ganska klart övertag i familjestriden.

Ekonomiskt har det också lönat sig att tävla. Första gången hade hon sju rätt på sitt system och fick lite drygt 4 000 kronor, sen har hade hon sex rätt i helgen och det blev totalt drygt 400 kronor på det systemet.

– Andra omgången hade jag tre rätt, men alla får räkna bort en omgång så det är därför toppresultaten ligger på 13 rått just nu. Men nästa helg kan jag vara borta från topp 100 också, det här kan svänga snabbt.

Några tips hade inte Chatarina Hansson att bjuda på.

– Nej tyvärr, jag hämtade precis kuponger och startlistor. Jag vill läsa på lite först innan jag säger något.

Chatarina Hansson är med i toppen av VM i V75.

Annons