Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Invalda som hedersmedlemmar i Svegs IK

/
  • – Det är roligt att jobba ideellt, tycker Barbro Johansson som varit en värdefull kraft under många år för Svegs IK.

Vid Svegs IKs årsmöte valdes tre nya hedersmedlemmar in i klubben. Det är Barbro Johansson, Lennart Högström och Rhonny Nilsson som fått den ärorika utmärkelsen.

Annons

En motion från Göthe Hammarström och Lars Tornberg gjorde gällande att de tre personerna skulle väljas in som hedersmedlemmar för sina insatser i Svegs IK.

Motiveringen för Barbro Johansson var att hon lämpade sig som hedersmedlem för med sina sociala kunskaper att fånga folk. Hon är alltid lika glad och positiv när frågan kommer om en hjälpande hand, att ställa upp på bingokvällar, sälja biljetter på hockeymatcher, jobba i köket på IP med mera.

Rhonny Nilsson lämpar sig som hedersmedlem då han är den svegare som nått de främsta meriterna på en fotbollsplan genom drygt 160 allsvenska matcher i IK Brage under nio år samt med fem säsonger som spelare i IL Sogndal.

Lennart Högström motiveras med att vara den SIK:are som tillhört en styrelse längst med 30 år i hockeysektionen. Lennart var okcså en duktig spelare under 60- och 70-talet. Lennart har ett imponerande kontaktnät inom hockeysporten över hela världen.

Annons