Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Invigning i Sveg - bland de 20 sista i Sverige

I dag invigdes Circle K, tidigare Statoil, i Sveg. Alla stationer i hela landet ska byta namn och i dag invigs de tjugo sista stationerna. Ballonger prydde ingången och alla kunder hade en vinstchans på lyckohjulet.

Annons

I maj 2016 började alla Statoilstationer byta namn till Circle K och inom tolv månader så skulle alla ha bytt namn. Idag invigs de tjugo sista stationerna i Sverige och stationen i Sveg är en av dem. Företaget har 300 fullservicestationer runtom i hela Sverige.

Personalen hade bakat och bjöd på bubbel till kunderna.

– Vi har hållit på hela förmiddagen med att göra i ordning för invigningen, säger Kent Olofsson, som är chef på stationen i Sveg.

Dörröppningen pryddes med röda och vita ballonger. Precis intill dörren hade kunderna möjlighet att snurra på lyckohjulet. Vinsterna var många, biltvätt, 100 kronor diesel, jokervinsten, bland många fler.

Alla kunder fick snurra på lyckohjulet. Lyckligt lottade Ulla Svensson, från Ulvkälla i Sveg, vann ett presentkort på 100 kronor diesel.

På plats fanns även trubaduren Jens Persson, som är född och uppvuxen i Sveg.

– Självklart kommer jag hit för att spelar för Svegsborna och detta tillfälle får man ju inte missa, säger Jens Persson.

Anders Woxlin klippte det röda bandet och därmed förklarades stationen invigd.

– Jag är en trogen kund som tankar mina traktorer och lastbilar här på stationen. Positivt är att de har nattöppet och det underlättar för mig när turisterna är här dagtid, säger Anders Woxlin.

Annons