Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TH byter utgivningsdag – så att fler får tidningen före helgen: "Det har varit efterfrågat"

Tidningen Härjedalen kommer med en nyhet inför 2019.
Med start 6 februari ger vi ut TH på onsdagar.
– Det gör att fler prenumeranter hinner få tidningen före helgen, säger TH:s utgivare Hans Lindeberg.

Annons

Så länge de flesta kan minnas har Tidningen Härjedalen kommit med ett nytt nummer varje helgfri torsdag.

Men snart är det dags att tänka om.

Från och med 6 februari nästa år ger vi ut TH på onsdagar istället.

För dig som får tidningen utdelad med bud innebär detta bara att du får TH en dag tidigare än förut, men för dig som får tidningen utdelad med posten blir skillnaden desto större – i positiv bemärkelse.

– Ja. Tack vare den här förändringen kommer fler TH-prenumeranter ute i landet att få tidningen före helgen. Det har varit väldigt efterfrågat de senaste veckorna då senarelagd postdistribution gjort att många kunder fått vänta extra länge på att få TH hem till brevlådan, säger Hans Lindeberg som är ansvarig utgivare för Tidningen Härjedalen.

Läsarna kommer att känna igen sin tidning, den stora skillnaden blir att fler får den i tid

Det är nya arbetsrutiner vid postterminalen i Sundsvall som i vissa fall lett till förseningar under hösten. Många TH-prenumeranter utanför Jämtlands och Västernorrlands län har helt enkelt inte fått tidningen utdelad förrän efter helgen, men dessa bekymmer uteblir förhoppningsvis i och med bytet av utgivningsdag.

Kommer förändringen påverka TH på något annat sätt?

– Nej. Inför själva bytet ser vi såklart över hela produktionskedjan och utarbetar nya rutiner, men jag ser inte att det ska påverka vare sig innehåll eller kvalitet. Läsarna kommer att känna igen sin tidning, den stora skillnaden blir att fler får den i tid, säger Hans Lindeberg.

Har du frågor om bytet av utgivningsdag och vad det betyder för dig?

Besök tidningenharjedalen.se/kundservice eller ta kontakt med oss på 010-709 79 00. Du kan också träffa oss 21 januari på Camp Sveg mellan 10.00-14.00. Där kan du lära dig att logga in på tidningenhärjedalen.se och därmed få ut max av din prenumeration.