Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tar Eklöf hem Hotings championat?

Wångens Bo Eklöf tog två segrar under premiärdagen i Hoting och eftersom ingen annan plockat fram fler segrar fram till fredagens final så talar en hel del för att han till slut blir kuskchampion.

Annons

Med Outrunner hade Bosse på premiärdagen en fin uppgift, vann säkert som vår spik och trots att motståndet ser tuffare ut denna gång med Cao Dai i spetsen tror vi på ny seger och spikar ekipaget igen i V5-4.

Tre segrar kan räcka för Bosse, men även med Kramer Ås finns absolut chansen i V5-öppningen. Det är ett lopp som håller jämn god klass och vi tar med de flesta med bra utgångsläge, bland annat Conrads Angela som har innerspår, är startsnabb och kan leda länge.

Norske Olve vann i Östersund i mars och håller form och vi känner för honom i V5-2, men tar även med Ulvsås Rune som kommer med två raka vinster och han blir troligen favorit.

Special Offer gick bra i Åmål och får tipset i V5-3, men det är flera bra utmanare.

15-årige Best Elden är i fint slag och får tipset i V5-finalen. Qvarting, Trippa Undan och Närby Kalabalik är tre namnkunniga motbud som tas med om du vill känna dig någorlunda trygg i att få med vinnaren på systemet.

Vill också uppmärksamma för er som inte kan ta er till Hoting på fredag så finns chansen att följa finaltävlingarna i direktsänd webb-tv.

Annons