Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuffare och fräckare Beetle

På bilsalongen i New York visar Volkswagen upp fyra nya versioner av bilikonen Beetle – två cabrioleter och två coupéer. Samtliga är konceptbilar som ger en hint av framtida versioner.

Blå är färgen för Beetle Cabriolet Denim. Bilens lack, "Stonewashed Blue Metallic", och den mörkblå tygsuffletten ska ge en referens till jeanstyg.

Den amerikanska strand- och surfkulturen har gett inspiration till cabrioleten Beetle Wave. Lacken heter "Habanero Orange Metallic. Interiören präglas av tygmönster från 1950- och 60-talen medan instrumentpanelen av trä för tankarna till en surfbräda.

För den som letar efter något väldigt speciellt är Beetle Pink Edition en bil för stilmedvetna människor. Bilen är lackerad i "Pink Metallic" med exteriöra och interiöra detaljer i svart, krom och aluminiumlook. Den drivs av en 2,0-liters TSI-motor som levererar 220 hk.

New York International Auto Show går av stapeln den 1-12 april.