Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung förlust för Hede

Det har gått troll i Hedes spel. I fredags inkasserades en ny förlust, 0-4, mot topplaget Tandsbyn.

Annons

– Det är inte en av våra bättre matcher men vi blir hårt straffade när de får sina chanser. Första halvlek är tam från vår sida men i andra skapar vi åtminstone sex bra avslut men det är rysligt svårt att göra mål, säger tränaren Stefan Persson.

Hede började stabilt i matchen mot Tandsbyn. Hemmalaget hade mycket boll men ett kompakt Tandsbylag gjorde att det tog stopp utanför straffområdet.

Efter 20 minuter sticker Tandsbyn upp i sitt första farliga anfall vilket också ser ut att rinna ut i sanden men en bommad tackling gör att gästerna får en straff som säkert sätts i mål.

– Vårt psyke är inte så starkt nu och i stället för att trumma på så börjar de flesta på planen att fundera på vad alla andra gör och vips sitter ett långskott till 2-0 någon minut senare. Resten av halvleken är väldigt blek från vår sida men backlinjen är stabil och Tandsbyn kommer inte till många avslut, berättar Persson.

Lite ridå blir det när Tandsbyn sedan gör 0-3 efter en hörna i halvlekens slutsekund.

– Jag tror vi har tre-fyra spelare där och får ändå inte undan bollen.

Andra halvlek blir mest en formsak. Topplaget Tandsbyn försvarar sig bra och kontrar. Trots flera riktigt fina Hedechanser blir det inget mål framåt den här kvällen.

- När vi tog poäng borta av topplagen Tandsbyn och Alsen gjorde vi det på en laginsats. Nu spelade vi alla lite olika och då blir det så här.

Trots att Hede hade fyra spelare framme vid första stolpen kom Tandsbyns tredje mål efter en hörna.

Hede-Tandsbyn 0-4 (0-3)

Annons