Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utsålt på Fifty shades of Grey-premiär i Sveg

/
  • Carina Fluhr och Helen Nilsson var nöjda med kvällen och filmen.
  • Birgitta Moen och Eva Augustsson gillade mingelkvällen men tyckte att den kvinnliga huvudrollsinnehavaren var ett dumt fruntimmer
  • – Vi fyller ett rum med kvinnor och visar tuttar. Det vill inte jag se. Hur tänkte de som gjorde filmen när de säger att det är en sexfilm för kvinnor, undrar Sarah Jonsson.
  • Biografvaktmästaren Mikael Larsson var kvällens mest lättklädde utanför bioduken. Han fick mycket uppskattning av damerna. Trubaduren Jonas Elfquist spelade för damerna.
  • Fullsatt till sista plats på bion i Sveg när Fifty shades of Grey hade premiär i fredags.

Det är inte ofta det är utsålt till sista plats och kölista på bion i Sveg men det var det igår när den erotiska filmen Fifty shades of Grey hade premiär på Folkets hus. Över hundra damer intog biosalongen och minglade till mat och levande musik efter föreställningen.

Annons

– Det här är superkul och det var en bra film, säger Carina Fluhr. Det är bra med mingel efteråt och få höra vad andra tycker om filmen.

Helen Nilsson tycker att det är roligt att Sveg är med när det är Sverigepremiär på en omtalad film. Initiativtagare till kvällen med bio för kvinnor är Marie Ygberg, som jobbar på Folkets hus. Hon är nöjd med kvällen och det stora intresset.

– Kanske ska vi ha fler sådana här arrangemang. Det verkar som folk vill träffa varandra också, inte bara se på film. Det här konceptet får vi nog utveckla, säger Marie Ygberg.

 Bodil Åslund tyckte att den lättklädde vaktmästaren Mikael Larsson helt klart var kvällens bäste Mr Grey. Några andra damer påpekade fnissade att de två manliga vaktmästarna gjorde sig många besök in i biosalongen under filmen.

Alla var inte lika begeistrade över Fifty shades of Grey, som sägs vara en sexfilm för kvinnor.

– Vi fyller en biosalong med kvinnor och visar tuttar. Det vill inte jag se. Hur tänkte de som gjorde filmen? Den visar ju mest halvnakna kvinnor men väldigt lite manliga kroppar, säger Sarah Jonsson

Annons