Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tiken Molly försvann på nyårsafton

/
  • Molly, som var lite mer långhårig än vad hon är på bilden, när hon försvann.

Shih-Tzu tiken Molly försvann sent på nyårsaftonskvällen i Björnrike, när hon skulle rastas innan nyårsfyrverkerierna drog i gång.
– Hon lyckade slita sig ur halsbandet och drog iväg. Sedan har ingen sett henne, säger ägaren Joacim Granström från Sörberge.

Annons

Molly är väldigt tillgiven och tyr sig gärna till människor, enligt Joacim Granström. Hon är dryg fem år gammal och har aldrig stuckit tidigare.

– Så vi vet inte riktigt hur hon beter sig i en sådan situation. Om hon ligger och trycker någonstans eller så. Vi har letat efter henne överallt här Björnrike men ingen har sett henne.

Joacim har stuga på skidorten och åker troligtvis hem på onsdag. Han och hans fru har satt upp lappar och efterlyst Molly i facebookgruppen "Försvunna och tillvaratagna djur i Härjedalen".

– Nu är det ju stugbytardag i morgon och vi har ber folk att titta under altaner och i andra skrymslen runt stugorna. Det är ju en liten hund och även om det ser trångt ut så kan hon ta sig in. Vi är väldigt tacksam för all hjälp vi kan få med att hitta henne, säger Joacim Granström.

Annons