Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi satsar på ÖFK i guldjakten – sänder live efter varje hemmamatch: "Känns extra häftigt"

ÖFK jagar AIK och Hammarby i guldstriden i allsvenskan. Nu ökar vi vår satsning – med livesänt eftersnack från Jämtkraft arena.

Annons

Mittmedia har förvärvat rättigheten att livesända eftersnack på ÖFK:s hemmamatcher av C More. Satsningen inleds i samband med derbyt mellan ÖFK och GIF Sundsvall.

Sporten kommer efter avslutad hemmamatch för ÖFK att sända live från Jämtkraft Arena, med ledare och spelare om det hetaste från matchen. Sändningarna drar i gång tidigast 15 minuter efter matchens slut.

– Vi bevakar ÖFK varje dag genom att vi är på plats på alla träningar och rapporterar från dessa, plus att vi levererar läsningar, krönikor och det hetaste från matcherna. Att vi nu kan lyfta vår bevakning ytterligare med denna rättighet visar att vi hela tiden vill utveckla vår bevakning för att ge alla ÖFK-anhängare bästa möjliga upplevelse, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling.

Sändningarna kommer vara under de sista sex hemmamatcherna i allsvenskan med start 26 augusti.

– Att vi dessutom kan dra i gång den här satsningen inför det superheta derbyt mellan Sundsvall och Östersund känns förstås extra häftigt, säger Mattias Wallström.

Sändningarna går att se på op.se, ltz.se och tidningenharjedalen.se. Eftersnacket efter derbyt mot GIF Sundsvall kommer även att sändas på st.nu.

De avslutande matcherna där sporten sänder direkt från eftersnacket:

26/8: ÖFK-GIF Sundsvall

15/9: ÖFK-Malmö FF

26/9: ÖFK-BP

5/10: ÖFK-Dalkurd

1/11: ÖFK-AIK

11/11: ÖFK-Hammarby

LÄS OCKSÅ

(+) Kom till ÖFK i sommar – nu kan nyförvärven debutera i cupen: "Kommer rotera"

(+) Efter turerna: Amiens blir Ghoddos nya klubb – se sportens analys av försäljningen

(+) Avslöjar: Ghoddos nära fransk klubb – åker redan i kväll