Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktig poäng för Hede

/

Efter en blytung start på höstsäsongen tog Hede en viktig poäng hemma på Söderåsen mot Fältjägarna. En match som hemmalaget dominerade.

Annons

Efter tre raka förluster tog Hede en välförtjänt poäng när de snuvade Fältjägarna på en pinne. Efter en finfin första halva såg det mesta ut att gå mot en hemmaseger och Hede hade det mesta av spelet. Utdelning blev det efter en kvart i andra när Henric Schwartz dunkande in 1-0. Efter det följde några matchavgörande minuter. Per Johansson drog på sig sin andra varning och med en man mer kunde Jägarna kvittera. Strax efter faller gästernas Jörgen Nilsson lite väl lätt i straffområdet varvid domaren blåser straff. Kristoffer Henriksson är säkerheten själv och gästerna tar ledningen.

– Vi gör troligen årets bästa match, framför allt i första halvlek, och det kändes inte bra att få den straffen emot sig. Han lägger sig och domaren går på det, säger hedetränaren Lars Nilsson.

Men Hede kämpar på med en man mindre och kan rättvist kvittera då matchens lirare, Hazem Alhusain, sätter tvåan.

En viktig poäng räddas efter förluster borta mot Ås och Tandsbyn, 2–1 i båda matcherna. Dessutom stryk mot Offerdal, 6-2.

– Vi har spelat bra i en halvlek, men tyvärr har vi slarvat alldeles för mycket. Skönt ändå att vi kunde sno en poäng mot Fältjägarna, säger Lars Nilsson.

Annons