Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktig seger för Lillhärdal

Bara två dagar efter den jobbiga förlusten mot Hede gjorde Lillhärdal en mycket stark insats hemma mot Myssjö/Oviken. Lillhärdal vann med 4-3 och det gav poäng som kommer att bli viktiga i kampen om förnyat kontrakt i fyran.

Annons

– Grabbarna gjorde en bra match, särskilt första halvan av andra halvlek, då var det riktigt bra, säger Bosse Larsson.

Matchen stod och vägde i första halvlek, spelet var jämnt och chanserna var få. En riktig moralhöjare gavs till hemmalaget när David Larsson lyckades rinna igenom gästernas försvar och förvalta sitt friläge på bästa sätt i slutet av halvleken.

– Det var nog bra för hela lagets självförtroende, säger Bosse Larsson som sedan fick se hemmagrabbarna gå upp till en 4-0 ledning.

Matchen som kändes avgjord vaknade sedan till liv då Myssjö fick in två snabba bollar när det var ungefär en kvart kvar. Viss panik uppstod i hemmalaget men när gästerna gjorde 4-3 så återstod inte många sekunder och tre poäng kunde räknas in.

Lillhärdal lämnade nu sistaplatsen och gick förbi både Brunflo och Strömsund, dessa lag har dock en hängmatch där de ska mötas. Räkna med dramatik i botten av fyran under resten av hösten. Bra för Lillhärdal är att de har sina tre återstående matcher på hemmaplan.

Lillhärdal tog värdefulla poäng när Myssjö/Oviken besegrades på Solberga.

Lillhärdal-Myssjö/Oviken 4-3 (1-0) Målskyttar: David Larsson 2, Pierre Jäderberg och Mattias Larsson.

Annons