Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktiga poäng står på spel för länslagen – vi sänder tre matcher i helgen

Varje match är dubbelt så viktig under den halverade säsongen i förbundsserierna. I helgen ställs både IFK Östersunds damer och herrar samt Ytterhogdal inför uppgifter som kan bli avgörande för resten av säsongen. Vi sänder samtliga tre lags matcher.

IFK Östersunds herrar åkte på sin första poängförlust när de reste till Umeå förra helgen. Nu är tabelläget i toppen av herrtvåans tabell så jämnt att det bara skiljer en poäng mellan Piteå på förstaplatsen och de tre jagande lagen Friska Viljor, Stöde och IFK Östersund där bakom.

För IFK väntar nu en måstematch mot bottenlaget Notviken på hemmaplan på söndag, 12.00. En match som du ser direkt på våra sajter.

När söndagen kommer kan även Ytterhogdal ha blandat sig i toppstriden och ha samma poäng som IFK Östersund om de vinner lördagens hemmamöte mot Gottne, som inför matchen ligger en placering och två poäng bakom YIK i tabellen.

Den matchen, som har avspark 14.00 på lördagen, ser du också på våra sajter.

Som avslutning på helgens fotbollsfest sänder vi IFK Östersunds match i damettan mot andraplacerade Myckle. En match som har avspark 15.00 och som, vid hemmaseger, kan resultera i att IFK ger sig in i toppstriden på allvar. Vid seger klättrar IFK upp en poäng bakom Myckle i tabellen, som toppas av Notviken med fem poängs marginal ner till tvåan inför helgens matcher.

Samtliga sändningar går att se utan extra kostnad för dig som är prenumerant eller pluskund.

Om du inte redan är pluskund kan du läsa mer om hur du tecknar ett abonnemang här.