Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill du ha hjälp att logga in? I dag hjälper vi prenumeranter i Sveg

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Har du inte riktigt koll på allt som ingår när du prenumererar på ÖP eller Tidningen Härjedalen? Behöver du hjälp med att läsa e-tidning och plusartiklar på din telefon? Just nu är vi på turné i länet och i dag är vi i Sveg och hjälper dig.

Många av våra prenumeranter utnyttjar inte fördelarna med en digital prenumeration fullt ut. Några tycker även att det är krångligt att logga in. Därför har vi en "logga in-akut" på alla orter som nu får besök av vår valturné.

Johanna Stenström, marknadskoordinator vid Mittmedia, är den som sprider kunskap om den digitala prenumerationen.

– Vi vill visa alla fördelarna. Det är bara att ta med mobilen, surfplattan eller datorn och komma hit så hjälper vi dig.

I dag, tisdag 4 september, är vi på Camp Sveg mellan kl 12.00 och 17.30. Vill du se valdebatten så börjar den kl 18. Du kan följa den på plats eller via direktsändning på OP.se eller tidningenhärjedalen.se

Då hjälper vi dig som är pluskund:

Tisdag 4 sep: Camp Sveg, Härjedalen, kl 12–17.30

Torsdag 6 sep: ÖP:s källare Kyrkgatan 52, Östersund, kl 12–17.30

Besök gärna ÖP:s valtjänst #kandulova. Där svarar länets politiker på väljarnas frågor.